De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Anna-Elise Torkelsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Hermod Karlsen & Anna-Elise Torkelsen
    123,95 kr.

    Denne guide præsenterer dig for omkring 50 spiselige svampe, som du selv kan plukke i naturens overdådige forrådskammer. Teksten beskriver de enkelte svampes særlige kendetegn og voksesteder og eventuelle ”dobbeltgængere”, de kan forveksles med, samt giftige arter, så du undgår at plukke de forkerte svampe.Svampebeskrivelserne er ledsaget af naturtro tegninger, der fremhæver de enkelte svampes særlige træk, så de bliver nemmere at artsbestemme. Guiden har også tips og vejledning om, hvordan du bedst konserverer og bruger din høst, ligesom den kan benyttes i felten, da alle sider har en fugtbeskyttende overflade og kan aftørres med en fugtig klud. Anna-Elise Torkelsen er uddannet cand.real. med hovedfag i botanik. Hun har i mange år været daglig leder i Norges sopp- og nyttevekstforbund, og hun har skrevet flere bøger om svampe og afgrøder.Illustrationerne er tegnet af Hermod Karlsen, der er en af Norges førende inden for sit felt. Han har illustreret botaniske fagbøger siden 1983.

  • af Anna-Elise Torkelsen
    48,95 kr.

    I denne bog finder du 10 gode spisesvampe med beskrivelser, forvekslingsmuligheder, rådgivning om plukning og rengøring samt tips til tilberedning og konservering. Med farvefotos af svampene i deres naturlige miljø og tegninger, der tydeligt viser deres kendetegn.

  • af Anna-Elise Torkelsen
    93,95 kr.

    Denne guide præsenterer dig for omkring 50 spiselige svampe, som du selv kan plukke i naturens overdådige forrådskammer. Teksten beskriver de enkelte svampes særlige kendetegn og voksesteder og eventuelle “dobbeltgængere”, de kan forveksles med, samt giftige arter, så du undgår at plukke de forkerte svampe. Svampebeskrivelserne er ledsaget af naturtro tegninger, der fremhæver de enkelte svampes særlige træk, så de bliver nemmere at artsbestemme. Guiden har også tips og vejledning om, hvordan du bedst konserverer og bruger din høst, ligesom den kan benyttes i felten.