De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Andreas Viestad

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Verdenshistorien i et måltid
    af Andreas Viestad
    158,95 - 206,95 kr.

    "Der er mere historie i en tallerken med pasta end i Colosseum eller noget andet historisk mindesmærke".Gennem et måltid i Rom tager Andreas Viestad os med på enkulinarisk rejse i historien. Det handler om, hvordan en lille by inde i landet blev verdens største imperium, om smagen af grillet kød, der gjorde os til mennesker, om den milde rus fra en halv flaske vin, den sød-sure smag af mafia og slaveri og jagten på den oprindelige pasta carbonara. Tankevækkende og underholdende om smagene, der formede historien."De bedste fagbogsforfattere er i stand til at overbevise læseren om, at netop det tema, de skriver om, er det vigtigste i hele verden. Andreas Viestad er sådan en forfatter. I denne bog tager han læseren ikke kun med til Rom, men til en tilstand hvor alt, absolut alt, er interessant, forbløffende, vigtigere og ofte meget mere morsomt, end du havde troet". Bjørn Gabrielsen, forfatter og skribent i Dagens NæringslivAndreas Viestad er madskribent, restauratør og kulturhistoriker. Han har i flere år været vært på tv-programmet New Scandinavian Cooking, der sendes i USA og i mere end 50 andre lande verden over. Han er grundlægger af Geitmyra Madkulturcenter for børn i Norge. Han har udgivet 14 kogebøger i Norge og to i USA. Når han ikke rejser, deler han sin tid mellem familiens gård ved Oslo og farmen, der ligger lidt uden for Cape Town i Sydafrika.

  • af Andreas Viestad
    149,95 - 233,95 kr.

  • af Andreas Viestad
    94,95 kr.

    Der gemmer sig meget historie og kultur i mad, uanset hvor i verden man sætter sig til bords. Det er imidlertid svært at finde noget sted, der er lige så rigt på både, kultur, historie og skøn mad som Rom. Madskribent og kulturhistoriker Andreas Viestad inviterer på middag i Rom og fortæller samtidig byens vidunderlige historie med stikord fra det italienske køkken. Bogen er en herlig måde at lære om Italiens historie på en flydende og hyggelig måde.Andreas Viestad er en norsk madskribent, restauratør og kulturhistoriker. Han har udgivet en lang række kogebøger i Norge og USA, hvor han er vært på et tv-program om skandinavisk madlavning.

  • af Andreas Viestad
    253,95 kr.

    Gjennom 30 personlige essays og mer enn 100 oppskrifter viser Viestad oss det beste av Norges natur og matkultur, og hvordan man med en liten vri kan gjøre noe spennende med våre klassiske retter. Har stikkordregister.