De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Amneh Hawwa

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • Spar 12%
    - Faglige perspektiver på seksualitet
    af Michael Hviid Jacobsen, Amneh Hawwa, Katrine Zeuthen, mfl.
    628,95 kr.

    Sexologi – faglige perspektiver på seksualitet er fagets første danske lærebog i mere end fire årtier. I den mellemliggende periode har seksualiteten på godt og ondt fået en mere central placering i vores verden og hverdag, og sexologien har udviklet sig til et bredt og tværgående fagområde med gode uddannelsesmuligheder og talrige rådgivnings- og behandlingstilbud.Seksualitet bliver til i et bevægeligt krydsfelt mellem krop, psyke, relationer og kultur. Bogens afsæt er derfor bio-psyko-socialt, og teksten retter et åbent og nysgerrigt blik mod sexlivets historie, kultur og mangfoldige udtryk. Den præsenterer sexologiens pionerer og gennemgår fagets vigtigste teorier og metodik.Bogens fire hoveddele er ”Perspektiver på seksualitet”, ”Seksualitetens livsfaser og udtryk”, ”Seksualitet, sundhed og sygdom” og ”Klinisk-sexologiske problemstillinger”. I 44 kapitler følger forfatterne seksualitetens vej fra celle til samfund, og bogen kommer grundigt omkring sexlivets udvikling og almindeligste vanskeligheder.   ”Sexologi – faglige perspektiver på seksualitet” henvender sig til professionelle og studerende på alle niveauer inden for sundheds- og omsorgssektoren såvel som til fagfolk med andre tilgange til krop, køn, samliv og seksualitet.      Bogens forfatterpanel består af førende danske kapaciteter inden for sexologisk sundhedsfremme, forskning og praksis. Den er redigeret af tre af fagets toneangivende profiler, professorerne Christian Graugaard, Annamaria Giraldi og Bo Møhl.

  • Spar 10%
    af Bobby Zachariae, Amneh Hawwa, Niels Peter Agger, mfl.
    395,95 kr.

    Det er en velkendt sag, at alvorlig sygdom påvirker menneskers parforhold og seksuelle liv. Alligevel tabuiseres emnet ofte i mødet mellem læge og patient. Krop, sygdom og seksualitet er den første bog af sin art, der på dansk behandler forholdet mellem sygdom og seksualitet. I fokus er hyppige lidelser som kræft, hjertelungesygdom, gigt, sukkersyge, spiseforstyrrelser, nyre-, tarm- og hudsygdom. Hertil kommer kapitler om gynækologi og fødsel, søvnforstyrrelser, seksuelt overførbare sygdomme, kromosom-forstyrrelser og seksuelle overgreb. Endelig rummer bogen mere overordnede kapitler om bl.a. praktisk sexologi, etnicitet og seksuelle lægemiddelbivirkninger. Bogen er redigeret af tre velanskrevne sexologer. Christian Graugaard, læge, seksualforsker og ekstern lektor i sexologi ved Københavns Universitet. Bo Møhl, ledende psykolog ved Rigshospitalets psykiatriske afdeling. Preben Hertoft, psykiater og Danmarks første professor i klinisk sexologi. Alle har været tilknyttet Rigshospitalets sexologiske klinik.

  • Spar 18%
    - kulturmøder i sundhedsvæsnet
    af Jens Hjort Andersen, Anne Dorthe Roland Jensen, Sami Zitawi, mfl.
    139,95 kr.

    Denne antologi belyser nogle af de problemfelter, der kan opstå i mødet mellem etniske minoritetspersoner og sundhedspersonalet. Bogens formål er at give læseren nogle værktøjer til at forstå, hvad der udspiller sig i mødet mellem mennesker med forskellig kulturel baggrund, dvs. et kulturmøde. Kulturmødet er meget dynamisk - viden, erfaringer og synspunkter udveksles - forhandling finder sted - holdninger og adfærd kan ændres som et resultat af mødet. Kommunikationen er således central. Etniske minoriteter - kulturmøder i sundhedsvæsnet er opdelt i to dele. I første del af bogen forklares begreberne - kultur, interkulturel kommunikation, etniske minoriteter, tolkning, sundheds- og sygdomsbegreber og kulturel føde. Anden del omhandler praktiske undersøgelser og erfaringer inden for udvalgte områder: sundhedspleje, krop og seksualitet, ældre etniske minoriteter, flygtninge i psykiatrien og torturramte familier. Bogen henvender sig til sygeplejersker og andet sundhedspersonale, der ønsker at være bedre forberedt til mødet med etniske minoriteter i sundhedsvæsnet.