Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 112
- Udgivet:
- 15. august 1991
- Udgave:
- 1991
- Vægt:
- 596 g.
- 2-3 uger.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs
This text takes the reader step-by-step through the receiving and inspection processes involved in judging the quality of fresh and frozen fish and shellfish as well as live shellfish. It also tells clearly and in detail what quality points to look for with a wide range of seafood products, from live shellfish to frozen coated portions.
Brugerbedømmelser af Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fish and Shellfish Quality Assessment: A Guide for Retailers and Restaurateurs findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621