De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mad og drikke

Her finder du spændende bøger om Mad og drikke. Nedenfor er et flot udvalg af over 866 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Fedtfattig frokost
    af Beate Mulvana Grandahl
    18,00 kr.

    Mange tror, at en fedtfattig livsstil handler om at mangle og savne. Og smørrebrød må da være én af de ting, man må mangle og savne.Sikke noget sludder!Dette hæfte giver dig en række opskrifter på lækre stykker smørrebrød, der er lette på mere end én måde. De er nemme at gå til, og de holder sig inden for fedtenergiprocenten på maks. 30 %. Husk, man kan blive fed af al mad, bare man spiser nok af den.

  • af Lene Hansson
    94,95 kr.

    Dette er den ultimative Lene Hansson manual til et sundt og slankt liv. Lene Hanssons nye bog er bygget op omkring et 8 ugers livsstilsprogram, hvor du dag for dag opbygger energi, immunforsvar og normalvægt. Til hver af de 8 uger får du:MotivationsdelMotionsprogramMadplanIndkøbsliste OpskrifterI bogens appendiks får du desuden masser af nye, lækre opskrifter til alle dagens måltider. Det er også her du finder din egen helseprofil, maddagbog, vægt-og måleskema samt en opfølgningsdel med coaching. Bogen slutter med en omfattende læserservice.Opskriftdelen er gennemillustreret med farvefotos af den internationalt anerkendte madfotograf Lars Ranek.

  • - - og lev fedtfattigt hver dag!
    af Beate Mulvana Grandahl
    78,00 kr.

    Glem alt om slankekure! De ender bare med, at du tager det på igen, som du har tabt. Tag i stedet springet, og lev fedtfattigt hver dag!Bogen giver dig inspiration til en helt ny og fedtfattig – uden at blive fanatisk – livsstil, hvor du lever sundt og varieret uden at undvære alt det, du holder af.Vi viser dig blandt andet, hvordan du laver fedtfattige – men stadig velsmagende – versioner af helt almindelige, gode, danske retter, som bøf med løg, stegt flæsk med persillesovs, koteletter og alle de lækkerier, du normalt må undvære, hver gang du går på slankekur!Vi giver dig også indkøbstips, forklarer hvad fedtenergiprocent er, og hvad den betyder for din kost og dine indkøb samt giver inspiration til festmiddage med tre retter mad, hvor du ikke behøver bekymre dig om at skulle på vægten dagen efter!Kort sagt: Det her er bogen, der viser dig, at det bestemt ikke er kedeligt og ensformigt at leve fedtfattigt...... nå ja, og så fortæller vi også historien om en mand, der tabte næsten halvdelen af sin vægt ved at leve sådan, som vi beskriver i bogen.

  • - Nye og gamle
    af Anne Larsen
    68,95 kr.

    Anne Larsener er efter en række mere anonyme år nu igen meget efterspurgt. Årsagen hertil er let at indse: hendes fedtfattige favoritter er sund fornuft. 150 Fedtfattige favoritter er en ny udgave af Anne Larsens bestseller. Bogen rummer, hvad du har brug for: Morgenmad, frokoster, forretter, hovedretter, desserter, snacks, bage- og sylteopskrifter m.m. Alle bogens retter har en fedtenergiprocent på eller under 30 pct. Men brug selv bogen, ikke som tabel eller facitliste, men som inspiration til din beslutning om at leve godt, sundt og ernæringsrigtigt. Anne Larsen krydrer desuden opskrifterne med spændende fortællinger og anekdoter om retternes baggrund. Anne Larsen har hver uge en fast side i Søndagsavisen, der hedder ”Vi spiser”. I Ugebladet Søndag står hun for siderne ”Let livet med Anne Larsen”, desuden er hun free-lance skribent for månedsmagasinet I Form og foredragsholder. Med nyt tidssvarende cover og i hardback.

  • af Charlotte Hartvig & Jeppe Just
    168,95 kr.

    Charlotte Hartvig, diætist og forfatter til bestsellerne Spis maven flad og Hold maven flad, skriver denne gang direkte til sit mandlige publikum. For masser af henvendelser fra mænd har overbevist hende om, at det ikke kun er kvinder, der gerne vil smide kiloene på maven.I Bliv mere mand på 10 uger kan mændene lære, hvordan de slanker sig uden sult og afsavn. De kan gå om bord i opskrifterne på rigtig herremad til morgen, middag og aften. De kan få forevist enkle styrketræningsøvelser, der omfordeler fedt til bøffer. Og så tager det kun 10 uger!Hvis mændene undervejs har brug for lidt ekstra motivation, kan de bare slå op på før og efter-billederne af de syv mænd, der allerede har afprøvet kuren. Billederne taler vist for sig selv.Efter 10 uger skulle spejlet gerne vise en mand, der ikke bare er slankere, men også mere maskulin. Forklaring? Fedt – især rundt om maven – får niveauet af testosteron, det mandlige kønshormon til at falde. Kuren her er sammensat, så den får testosteronniveauet til at stige igen. Og det er der indtil flere dejlige sidegevinster ved, bl.a. mere sexlyst, større præstationsevne og udholdenhed samt bedre sædkvalitet. God fornøjelse!

  • af Esther Steen-Møllere
    23,95 kr.

    Her er kartoffelretter for alle pengene – helt nøjagtigt 105! – Det er ikke småting man kan bruge kartofler til.

  • af Louisa Lorang
    64,95 kr.

    LOUISA LORANG inviterer os endnu en gang ind i sit hyggelige køkken, og byder denne gang på masser af inspiration og gode ideer til de dage, der erallerflest af – HVERDAGENE.VILD MED HVERDAGEN er en solid kogebog, der hjælper dig med at lave god mad HVER DAG – også de dage, hvor det skal gå hurtigt. Opskrifterne er inddelt i kategorier.Kategorierne hjælper dig med at vælge de opskrifter, der passer lige præcis til den tid, du har til at lave mad i. Stilen er dansk med et twist og med inspiration fra bl.a. Asien, Spanien, Italienog USA . Alle retter er til 2 personer.Louisa Lorang er kok, madskribent på ugebladet Femina og fast gæstekok på morgen-tv. Desuden skriver hun hver uge opskrifter til måltidskassernefra Aarstiderne. Louisa har tidligere udgivet bøgerne Vild med salater og Vild med vegetar.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide

  • af Majbritt L. Engell
    168,95 kr.

    Ernæringsekspert Majbritt L. Engell giver i Graviditetskogebogen præcis 120 bud på hvordan man kan spise godt, selv om smagsløgene – og resten af kroppen - er lidt ude af kontrol.I bogen disker hun op med 120 lette og lækre opskrifter. Alt fra morgenmad til frokost, aftensmad, mellemmåltider, snacks, smoothies og sødt, som skærper appetitten hos de kvalmeramte og giver ny energi til de tunge og trætte.Retterne er udvalgt, så de tanker den vordende mor op med de vitaminer, hun har brug for – fra kalk og D-vitamin til folinsyre og jern. Nogle af opskrifterne er særligt velegnede til at få has på de mest almindelige graviditetsgener – fra kvalme og madlede til forstoppelse og halsbrand. Et helt afsnit er tilegnet "kommando-mad", som den vordende far kan tilberede i en ruf, når hans kæreste bare skal have noget at spise NU! Bogens sidste del giver opskrifter til tiden efter fødslen, hvor der hverken er arme nok eller overskud til at yde det store i et køkken.Ud over de delikate opskrifter får man i Graviditetskogebogen også et hav af gode råd. Bl.a. får man opskriften på, hvordan man kan spise, så man holder blodsukkeret stabilt og undgår at blive utilpas. Og hvem vil ikke gerne sikre sig, at vægten blot stiger med de kilo, den skal – så de også er til at smide igen efter fødslen? Det kan bogen også hjælpe med, lige som den afslører hemmeligheden bag cravings og lærer den gravide at manøvrere i junglen af mad-forbud.

  • - Paleo på dansk
    af Ulla Lauridsen
    68,95 kr.

    Paleo på danskDet her er en kort og klar bog om en ny kostfilosofi, der allerede er en stor succes i USA, og som virker!Vores nabolande Sverige og Norge har allerede opdaget den – det er derfor, der mangler smør i Norge.Bogen præsenterer det rent praktisk først og det mere teoretiske til sidst. Den fortæller hvad der virker, hvad du skal spise og hvad du ikke skal spise. Du behøver ikke at vide hvorfor, men jeg forklarer det grundlæggende og overlader resten til andre. Jeg henviser til gode steder på nettet, hvor du kan læse om de biokemiske detaljer, hvis du er interesseret.Udgivet på SAXO.coms selvudgiver-platform "SAXO Selvudgiver"

  • af Charlotte Hartvig & Majbritt L. Engell
    148,95 - 248,95 kr.

    Ny udgave: 9788712054535 Årets slankebog! Nu i 16. oplag. De fleste af os kender det: maven buler. Og mange af os har også prøvet at være på slankekur og konstateret, at det ikke er på maven, fedtet forsvinder. Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål - uden at det koster timevis i fitness-centret eller kilometer efter kilometer med løbeskoene snøret på. At få en fladere mave handler ikke om at sulte eller træne uhæmmet. Det er kostens sammensætning af fedt, sukker og kulhydrater, der skal ændres, hvis man vil påvirke de runde former og laget af mavedeponeret fedt. Dit daglige kalorieindtag har selvfølgelig betydning, men maden i Spis maven flad holder dig mæt og indeholder oven i købet lækkerier, der normalt er syndige sager i slankesammenhæng – som fx mayonnaisesalater og nødder. Til inspiration indeholder bogen fotos, tips og erfaringer fra en række kvinder, der har afprøvet Charlotte Hartvigs kostplan og erfaret, at den virker. Helt uden motion. Læs uddrag af bogen her. Diætisten Charlotte Hartvig har tidligere udgivet bestselleren Skrump dig glad og udgav i foråret 2009 den stærkt sælgende Spis dig gravid i samarbejde med gynækolog Bjarne Stigsby. Spis maven flad er skrevet i samarbejde med Majbritt L. Engell, der står for bogens mange appetitvækkende opskrifter. Se interview med forfatterne her. Se forfatterne lave stegt flæsk med persillesovs i TV2 Go' morgen Danmark.

  • - af almindelige billige hverdagsting
    af Tina Dalbøge
    48,95 kr.

    E-bogen Uspiselige lækkerier er lavet af Tina Dalbøge, idékvinden bag bogen Førstehjælp til fantasien. I Uspiselige lækkerier får du en masse idéer til, hvordan du kan lave de lækreste kager, is og flødeboller… Som desværre ikke kan spises. Idéerne kan bruges til festlige indslag, bordpynt, indbydelser, sangskjulere og til legekager til en lille bagermester. Eller til at lave det helt store Sønderjyske kaffebord fx i skoleregi. Alle idéerne er lavet ud af helt almindelige billige hverdagsting, og der er step-by-step-billeder af opskrifterne, så det er let at gå til.E-bogen er på 40 sider, og en del af en LAV SELV-serie.

  • af Bo Christiansen
    119,95 kr.

    Denne bog er opdelt i to afsnit – et med hovedretter og et med supper ogsalater, hvilket giver flere variationsmuligheder og idéer til, at sammensættede forskellige retter. Derudover giver det også flere muligheder for at tilpassemaden ens humør og smagsløg samt at lave noget let og lækkert – til hverdagog fest. Derudover er der udregnet kalorietal for hver ret, så man kanse hvor mange kalorier retterne i alt indeholder. Der er lavet et grønt, gultog rødt mærke, så man kan se om retten indeholder få eller mange kalorier.Kalorietallet er beregnet ud fra et dagligt indtag på 2500 kalorier og ud fra,at man skal indtage cirka 30 % af dagens kalorier ved aftensmåltidet. Rettermed mindre end 800 kalorier pr. person er markeret med grønt, retter medkalorier mellem 800 og 1000 er markeret med gult – og retter med mere end1000 kalorier pr. person er markeret med rødt.9Det har været en spændende proces at lave denne bog, inspirationen til retterneer kommet mange steder fra – men primært fra min hustru og venner.De har alle været prøveklude uden altid at vide det. Det har derfor været enfornøjelse at lave denne bog. Jeg håber, at I vil få lige så mange gode madoplevelsermed denne kogebog, som jeg har haft, mens jeg lavede den – og medgaranti også vil få fremover.123 sider med farvefotos.God fornøjelse og velbekomme!Bo Christiansen har tidligere udgivet følgende kogebøger:"Aftensmad - til hverdag og fest""Det er ikke så svært - at lave lækker mad""Friskbagt brød - med bagemaskinen""Lækker mad på 30 min. - Det er ikke så svært""Lækkert brød hver dag - med bagemaskine""Nemt og lækkert - til hverdag""Pasta, ris og nudler - på 30 minutter""Let og lækkert - til hverdag"

  • - kost - tanker - bevægelse
    af Siff Holst
    168,95 kr.

    Stabilt blodsukker - Overskud i hverdagen Af Siff HolstLæs bogen, der giver dig den viden og de redskaber, som du behøver for at få og fastholde dit blodsukker stabilt.Bogen henvender sig til dig, som er træt af at leve med et ustabilt blodsukker og er klar til at gøre noget andet ind du plejer. Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen viser dig, hvordan du kan ændre på kost, tanker og bevægelse, så overskud i hverdagen flytter ind. Du lærer skridt for skridt, hvad du kan indføre, så du holder dit blodsukker stabilt hele dagen og aldrig mere behøver at gå sukkerkold.Siff har selv lidt af ustabilt blodsukker frem til 2008 og ved alt om, hvor svært det er at gå fra viden til handling. Hun er cand. scient. og har stiftet Glædens vitaminer, som udbyder foredrag, bøger og vejledning. I Klub Stabilt Blodsukker finder du et forum til debat og inspiration. Læs mere på www.stabiltblodsukker.dkSprog: DanskISBN: 978-87-995174-0-4Forlag: Damara og Hovedland

  • - Drop slankekuren og lev fedtfattigt hver dag!
    af Beate Mulvana Grandahl
    63,95 kr.

    Kokkerer lækre, appetitvækkende retter. Danske retter, traditionelle retter og nye retter. Lige til at spise. Også selvom du er på slankekur eller diæt.Hvis du tilbereder dine retter fedtfattigt, kan du spise mere, da fedt giver flere kalorier end alle andre næringsstoffer.Dog skal du huske på, at fedt er livsnødvendigt, så du skal ikke skære alt fedt væk.Retterne her smager så dejligt, at du helt naturligt vil fortsætte med at spise dem, når din kur er færdig, og så er du et stort skridt på vejen til at ændre dine kostvaner.Retterne er til 4 personer, hvis intet andet er angivet.God fornøjelse og velbekomme.Husk, at du kan finde endnu flere fedtfattige retter på www.dropslankekuren.dk

  • af John Buhl
    98,95 kr.

    Fastlagte kostplaner og diæter har den svaghed, at de ikke nødvendigvis indeholder netop de fødevarer, du holder af. Når du har mange gode slankeopskrifter at vælge imellem, kan du altid finde en opskrift, der lige passer til dine smagsløg. 303 slankeopskrifter giver dig en masse gode og sunde slankeopskrifter at vælge imellem.

  • - Mere glæde og energi
    af Louise Bruun
    44,95 kr.

     Louise Bruuns begejstring smitter, når hun deler ud af sin madglæde. Hun giver her masser af inspiration til skøn mad, som kan gøre dig og din familie stærk, sund og glad. Opskrifterne er baseret på lækre råvarer og krydderier, der hver især får alle kroppens dele til at arbejde sammen på bedste vis. Det handler om det HELE menneske – og når først hele kroppen er i balance, kan vi blive sprudlende, vitale og lykkelige.

  • - Kickstart din livsstil på 28 dage
    af Anne Bech
    44,95 kr.

    Er du træt af at være utilfreds med din krop? Ved at følge Anne Bechs kostråd og 4-ugers træningsprogram kickstarter du en ny livsstil, der forvandler din krop og giver dig mere overskud og velvære. GUIDE TIL GUDINDEKROP er baseret på FIT-metoden, Firming Intensive Training, som er Annes helt enkle og gennemprøvede metode til at få en gudindekrop. Du styrketræner ved at bruges din egen kropsvægt og derfor kan du lave bogens 45 øvelser hvor og hvornår, det passer dig.Anne Bech har arbejdet som personlig træner i over 10 år. Hun er tidligere danser og har prøvet alle tænkelig træningsformer på egen krop, indtil hun udviklede sin egen metoder. 

  • - En verden af vin
    af Tore Scheel
    168,95 kr.

    Den komplette vinbog for alle interesserede, der ønsker mere viden om vinens verden. Femten vinlande, hundredvis af druesorter og mere end tusind forskellige vintyper gennemgås i Vinbogen.Det er en bog, der indbyder til såvel stille fordybelse som til hurtige opslag i dens mere end 1800 stikord.Vinbogen er en farverig oplevelse fyldt med illustrationer fra en verden af vin. Vinlandene gennemgås historisk, med overblik over distrikter og klima samt fyldt med vinanekdoter. Alt sammen fortalt med kærlighed til vin.

  • - Slanke voksne - slanke børn. Naturligt, enkelt og virksomt!
    af Irma Lauridsen
    78,95 kr.

    Her er slankebogen for dig, der ikke orker at være på kur. Det er nemlig noget helt andet, der skal til. Med bogens anvisninger kan du leve helt naturligt - og samtidig slanke dig!Følger du bogens lette råd, kan du slet ikke undgå at blive slank. Og du vil opleve, at det holder.Bogens metode har vist sig at være forbløffende effektiv for både voksne og børn. En kvinde udbrød: "Utrolig virkning! Efter at have fulgt de lette slankeråd er både min 9-årige datter og jeg selv blevet slankere, sundere og gladere. Pigen var overvægtig og blev drillet i skolen. Det er slut nu - bare på grund af nogle få forandringer i hverdagen. Det er intet mindre end fantastisk - mest af alt fordi det ikke er svært!"Altså - glæd dig. At blive slank er lettere end du tror!

  • af Pontus Elofsson
    98,95 kr.

    Som sommelier på Restaurant Noma har jeg fået lov at være med på Nomas fantastiske rejse fra udskældt ’sæl-pizzeria’ til en af verdens mest indflydelsesrie og anerkendte restauranter. Vin har spillet en stor rolle for mig, også inden jeg startede på Noma, og efter i alle de år dag efter dag ihærdigt at have fyldt vin i min mund, er det blevet tid for mig endnu en gang at åbne munden – men denne gang for at lade mine tanker flyde ud. De i mine øjne så fortræffelige vine skænker jo en glæde og en livslyst, som fylder en med en energi, man gerne deler ud af. Mit mål er at formidle de erfaringer, jeg har fået gennem mit arbejde med at fortolke Renés mad i vin – eller i det mindste at vise en vej frem i vinens verden, som passer til hele tankesættet bag Nomas køkken. Det er både historien om mit liv med vin og historien om Noma overført til vin.Pontus Elofsson, født 1970 og opvokset ved Sveriges vestkyst. Ændrede i en alder af 26 efter studier ved Lunds Universitet kurs mod som-melierfaget og arbejdede på flere øbenhavnske toprestauranter, bl.a. Pierre André, Krogs Fiske-restaurant og Era Ora, inden han i 2004 blev sommelier på Noma. Har sideløbende hermed nu fokus på at importere naturvin til sit fædreland.

  • - Mad, oplevelser og aktiviteter for hele familien
    af Astrid Bjørg Mortensen
    44,95 kr.

    Naturen må gerne betrædesNy inspirerende familiebog med opskrifter, tips og ideer til alt det, man kan lave udendørs med børn hele året rundt; mad over åben ild, svampejagt, brombærplukning, blomsterpresning, sneglevæddeløb, kanosejlads, skiture med børn og skattejagt med GPS. Som mor til to piger og en bunke erfaringer med børn i naturen giver forfatteren Astrid Bjørg Mortensen, 34 år, masser af praktisk og brugbar inspiration til aktiviteter, ture, lege og opskrifter, der gør det nemt at pakke familiens madkurv og tage ud i det blå. Astrid Bjørg Mortensen er cand.scient.soc. med speciale i børns læring i naturen og mangeårig spejderleder. Hun arbejder til daglig som kommunikationskonsulent i Friluftsrådet.

  • - Sund start på livet
    af Charlotte Nowak
    44,95 - 148,95 kr.

    Giv baby en sund start på livet med lækker hjemmelavet mad. Charlotte Nowak er uddannet kok og har arbejdet 10 år i køkkenet på en vuggestue, så hun ved, hvad hun skriver om.

  • af Inge Vinding
    98,95 kr.

    En bog til dig, der er træt af slankekure, men gerne vil have et sundere forhold til mad, vægt og spisning. Det er en bog til alle, der én gang for alle vil tabe sig og leve sundere!Vejen frem mod et afbalanceret forhold til mad og vægt går gennem tre principper: Alt er tilladt – med måde: Det handler om at få ændret vores spisevaner på en måde, der ikke er forbundet med afsavn og strikse regler. Mindful spisning: Vi skal spise med nærvær og nydelse og uden dårlig samvittighed. Kognitiv terapi: Vores tanker er med til at fastholde os i uhensigtsmæssige mønstre og kan spænde ben for os, når vi vil noget nyt. Det handler om at få hjernen som medspiller og ikke modspiller. Bogen indeholder to dele. Første del giver dig indsigt i de forhindringer, der står i vejen for at ændre spisevaner – det kan spænde fra uhensigtsmæssige vaner og hyggespisning til trøstespisning og forstyrret spisning. Anden del er et program, der hjælper dig til at få styr på din spisning og vægt. Du får en række redskaber, der hjælper dig til at bryde dit gamle mønster og nå dine mål.

  • af Carsten Berthelsen & Carsten Kyster
    98,95 kr.

    Kyster og Berthelsen er et rigtig godt makkerpar. Politikens læsere kender Kyster for hans opskrifter i avisen, og Berthelsen vil mange ølenthusiaster have mødt enten til foredrag om øl eller på en af hans mange ølrejser. Når Hr. Bertherlsen holder foredrag, bliver han tit spurgt om maden til øllet, og nu har han allieret sig med Kyster. Kyster har i mange år lavet mad inspireret af det asiatiske køkken, men her er det god, solid husmandskost, tæt på salat forbudt. Og så er der lagt op til, at man(d) går i køkkenet, lukker døren, åbner en øl og ellers hygger sig med at lave god mad. Det er lige til et tv-program.Her er både opskrifter med øl og forslag til øl, du kan drikke til maden. Det bliver bogen med de gode opskrifter på ølpølser og en herrefrokost med hjemmelavet rullepølse og rugbrød, bagt med maltøl, serveret med fedt og sky, hvortil Hr. Berthelsen anbefaler mørkt øl, en undergæret Jacobsen Orginal Dark lager eller en overgæret Westmalle Dubbel. Bogen er inddelt i årstider - og for øllet er det nemt at huske - lys øl til lyse tider og mørk øl til mørke tider.

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    Sønderjysk Kaffebord er en hyldest til det traditionelle opbud af sødt og godt, som man kan blive budt på, hvis man er så heldig at have sønderjyske forbindelser. Med Morten Skærveds Sønderjysk Kaffebord er det nu muligt for alle at forkæle, inspirere og overøse sine nærmeste med kager, bagværk og lækkerier på ægte sønderjysk maner. Inge Adriansen, museumsinspektør på Sønderborg Slot sætter institutionen Sønderjysk Kaffebord på plads i forordet, og Morten Skærved har tilpasset opskrifterne, så du kan købe alle råvarer i nærmeste supermarked – så er det bare at gå i gang.Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og arbejder i dag sammen med en lang række producenter og forhandlere. Morten udvikler og skriver løbende opskrifter. Sønderjysk Kaffebord er hans femte udgivelse. Sønderjysk Kaffebord er fjerde bog i rækken af Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter og Tilbehør. Senere følger bogen om Salater og Hovedretter.

  • af Camilla Plum
    19,94 kr.

    I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om Tomater, og vi får en af hendes bedste opskrifter med Tomater."Tomater får man mundvand af. De gloende bjerge af fuldmodne, duftende tomater på markeder, man har besøgt i varme lande, de bugnende klaser af egen avl, de mange forskellige arter, man kan være heldig at finde hos en god grønthandler, giver lyst til at lave mad som ingen anden grøntsag. Netop fordi tomater er så dejlige, skal man spise dem med omtanke. Købe dem, når de er gode, lade dem ligge, når de ikke er det. Tomater er ikke et forbrugsgode som rugbrød, vi behøver dem ikke, de er ikke en selvfølge. På den anden side kan man ikke få nok, man kan ikke spise for mange tomater, og man bliver aldrig træt af dem."

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    Du kender det godt. Morgenen i familiens skød er stresset; I er kommet lidt for sent op og ungerne arter sig ikke helt som du kunne håbe. Det hele er hektisk og så husker du det: Du skal også smøre ungernes madpakker! Hvad skal du smøre? De sædvanlige, kedelige leverpostejmadder, den ildelugtende ostemad? Kan du lægge noget ved der trods alt gør madpakken lidt lækker? Den sædvanlige chokoladebar? Og hvordan skal maden pakkes sammen? I et groft afrevet stykke sølvpapir? Er der overhovedet tid til at gøre madpakkerne indbydende og interessante?Men bare rolig. Det kan lade sig gøre. Morten Skærveds bog Madpakker kommer til hjælp og giver dig tips og inspiration til hvordan du nemt og effektivt kan lave den gode madpakke, som ungerne vil elske at tage frem i det store frikvarter – i stedet for at besøge bageren henne om hjørnet.Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og samarbejder i dag med en lang række producenter og forhandlere, ved siden af sin karriere som tv-kok. Sideløbende har han skrevet flere kogebøger, blandt andet hittet Sønderjysk kaffebord. Madpakker er hans 7. udgivelse på Rosenkilde & Bahnhof. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter, Tilbehør og Sønderjysk kaffebord, Salater og Så er der mad!

  • af Camilla Plum
    19,94 kr.

    I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om kål, og vi får en af hendes bedste kålopskrifter."Herhjemme er vi delt i to lejre. Kålspisere, som får mundvand af saftige kålhoveder indsvøbt i mange lag duggede blade, som enorme roser, vel vidende at æstetikken ender hjemme i den store sorte gryde med duftende supper, stuvninger, kåldolmer, salater ... Og så de andre, kålhaderne. Og det er de fleste, for kål er i top fem på listen over ting, vi hader at spise i Danmark. Stakkels mennesker, der ikke i deres liv er blevet præsenteret for denne enorme plantefamilies uudtømmelige muligheder, som ikke har været i kærlige og kyndige hænder, der har fyldt dem med veltillavet stuvet spidskål, hvidkålssupper med knasende bacon, sødmefyldt brunkål med saltet flæsk, medens de var små og taknemmelige."

  • af Camilla Plum
    19,94 kr.

    I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om krydderurter, og vi får en af hendes bedste opskrifter med krydderurter."De er da bare det dejligste, alle de smukke, frodige krydderurter, som fylder sjælen med minder, næsen med duft, maden med liv. Man bliver så dygtig med krydderurter, de løfter og bærer og støtter og giver krudt og kraft til hver eneste frikadelle, der i sommerens anledning bliver krydret med timianblomster. Kartoffelmadderne drukner i en lavine af purløg med blade så tykke som blyanter. Persillesaucen bliver så tyk og duftende grøn af finthakket persille, som den altid burde være, fordi der er så meget persille derude. De nye kartofler får ikke bare det høflige drys grønt, man giver dem af vane, men håndfulde af løvstikke, kørvel, mynte og dild."

  • af Morten Skærved
    59,94 kr.

    Jeg elsker mad! „Salat giver hurtigt, let og lækkert variation i måltidet. Samtidig er det også en dejlig og nem måde at spise grønsager på. Salaterne i bogen følger årets gang og variationen i supermarkedets grøntafdeling. Jeg håber opskrifterne inspirerer både salatelskere og folk der normalt ikke spiser salat.“Morten Skærved er ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium og arbejder i dag sammen med en lang række producenter og forhandlere. Salater er hans sjette udgivelse og femte bog i rækken af Morten Skærveds små kogebøger. Tidligere er udkommet Forretter & Frokoster, Kager & Desserter, Tilbehør og Sønderjysk kaffebord.Sønderjysk Kaffebord og Tilbehør var med i kapløbet om den prestigefyldte Gourmand World Cookbook Awards 2011.