Bøger i Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse serien
-
248,95 kr. Bogen dækker grundfaget Sundhed på indgangen Mad til Mennesker. Bogen indeholder: Danskernes sundhed - Om folkesygdomme som fedme, hjerte- og karsygdomme og hvad de skyldes. Ernæring - Om energi, protein, kulhydrat, fedt, alkohol, vitaminer, mineraler og vand. Fordøjelsen - Om madens vej. Ergonomi og arbejdsmiljø - Om kroppens opbygning med fokus på blandt andet ryggen, de rigtige arbejdsstillinger og om skader og forebyggelse af disse. Fysisk aktivitet - Anbefalinger om fysisk aktivitet samt øvelser.
- Bog
- 248,95 kr.
-
428,95 kr. Hæftet henvender sig til receptionister og giver en grundlæggende indsigt i almene lovregler om aftaler m.m. og mere branchespecifikke regler om fx afbestilling. Restaurationsloven gennemgås indgående.
- Bog
- 428,95 kr.
-
253,95 kr. Hæftet henvender sig til receptionister, og giver redskaber til at afvikle en konference, fra bestillingen til efter arrangementet.
- Bog
- 253,95 kr.
-
288,95 kr. Hæftet omhandler hotellets miljøarbejde ud over en generel gennemgang af miljøpåvirkninger.
- Bog
- 288,95 kr.
-
253,95 kr. Dette hæfte giver en indføring i turistbranchens vigtigste begreber og fortæller om de mange forskellige typer af turistvirksomheder, der findes.Hæftet kan indgå i undervisningen på alle niveauer som introduktion til begrebet turisme og de problemstillinger og udfordringer, der findes i dette erhverv.
- Bog
- 253,95 kr.