De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger i Holms airfryer serien i rækkefølge

Filter
Filter
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
  • af Claus Holm
    223,95 kr.

    Tv-kokken Claus Holm var en af de første, der tog airfryeren til sig i Danmark, og det blev til en særdeles hed omfavnelse: Claus ELSKER sin airfryer og bruger den dagligt - hjemme på Fyn, når han laver mad til sine kone Anne, og når han kører rundt i landet med sin foodtruck og laver mad til os andre.I Holms airfryer 4ever deler kokken rundhåndet ud af tips og tricks og giver opskrifter til alt fra hverdagsretter, man aldrig får nok af, uovertrufne grønsagsretter, kager og brød, der kan laves i en ruf, til retter, du ikke anede, man kunne lave i en airfryer. ’’I mit køkken kan alt lade sig gøre.’’, som Claus Holm siger. ”Bare du gør det med kærlighed.”Claus Holm er uddannet kok, foredragsholder og kogebogsforfatter. Han har lavet mad til H. M. Dronning Margrethe, kæmpet og fået stjerner til sin restaurant, arbejdet i et køkken i Cairo og i Zürich, er kendt fra TV som kok i fx Go’morgen Danmark og har udviklet sit eget kvalitetskøkkengrej, bl.a. en airfryer.

  • af Claus Holm
    133,95 kr.

    Højtider er hyggelige, men kan give sved på panden hos selv den mest rutinerede kok – typisk er man flere til bords, end man plejer, der bliver serveret flere forskellige retter (både and og flæskesteg!), og alt skal være færdigt på samme tid. Det er her, airfryeren bliver en stor hjælp; retten passer sig selv, du kan time det, og imens bruger du tiden på at lave saucen eller noget lækker tilbehør.I Julen varer lige til påske i din airfryer guider Claus Holm dig kærligt gennem de danske højtider; der er både den klassiske julemad, og den mere Holm’ske, der er gode retter til en festlig nytårsaften, der er fastelavnsboller, og til påske kommer der lam og fisk på bordet.Om forfatteren:Claus Holm er uddannet kok, foredragsholder og kogebogsforfatter. Han har i mange år arbejdet i restaurationsbranchen og dyrker i dag sin kærlighed til smagsudvikling og gode råvarer i sin "arbejdshule" i hjembyen Svendborg eller på tur rundt i det ganske land med sin foodtruck - hvis altså ikke han kokkererer i Go' morgen Danmark. Eller går tur med sin Anne og hunden Otto.