Bøger i Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand serien i rækkefølge
-
46,95 kr. I 1861 forsvandt den 64-årige inkassator Johan Meyer. Han blev senere fundet myrdet. Det blev én af samtidens mest omtalte sager, der skabte forsider i datidens aviser og trak tusindvis af mennesker til offerets begravelse på Assistens Kirkegård i København. I denne podcast fortæller leder af Politimuseet, Frederik Strand, om det der skulle have været den perfekte forbrydelse, men som endte i en menneskejagt. Følg i fodsporene på opdagelsesbetjent Klein til Hamborg. Og tag med til Statsfængslet i Horsens, hvor en tønde spiller en helt afgørende rolle i sagen.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.
- Lydbog
- 46,95 kr.
-
46,95 kr. I 1910 blev der begået et indbrud i Ringstedgade i København. Sagen er bemærkelsesværdig af flere årsager. Dels har den ligheder med den senere sag om den såkaldte Amagermand. Og dels var dens opklaring med til at cementere en af de væsentligste nyskabelser i kriminal-teknikkens historie: Fingeraftrykket. I denne podcast kan du høre leder af Politimuseet, Frederik Strand, fortælle historien om den vane-kriminelle Russer, der var en del af det kriminelle miljø i København. Og du kan tage med ned i kælderen dybt under Rigspolitiet, hvor det eneste fingeraftryks-bord fra århundredets begyndelse er bevaret.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.
- Lydbog
- 46,95 kr.
-
46,95 kr. I 1971 blev den kun otte-årige Conny fundet myrdet i en opgang i Fensmarksgade på Nørrebro i København. Trods en intens efterforskning lykkedes det ikke Københavns Politi at finde gerningsmanden. Fem år senere blev den 15-årige Connie fundet dræbt af knivstik i en kælder på Skelvangsvej i Randers. I denne podcast kan du følge jagten på Danmarks første seriemorder, når leder af Politimuseet, Frederik Strand, beretter om Conny/Connie-drabene. Vi tager dig bl.a. med i kælderen under den boligblok i Randers, hvor Connie mødte sin drabsmand.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.
- Lydbog
- 46,95 kr.
-
46,95 kr. Den 27. november 1947 forsvandt den 8-årige Anne Simonsen, efter hun cirka klokken 7 var gået fra familiens bopæl på Rentemestervej med kurs mod sit fritidshjem på Hjortholms Allé 35, nær Utterslevs Mose. Herefter begyndte en omfattende eftersøgning, der resulterede i, at man næste morgen fandt liget af den lille pige i et buskads i Utterslevs Mose. Det blev startskuddet til en af efterkrigstidens største drabsefterforskninger. I denne podcast fortæller leder af Politimuseet, Frederik Strand, om jagten på Annes morder, hvor politiet tog utraditionelle metoder i brug. Og så kan du høre autentiske afhøringsbånd fra dengang.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.
- Lydbog
- 46,95 kr.
-
46,95 kr. I oktober 1981 blev en ung mand fundet død i Faaborg fjord. En nærmere undersøgelse viste, at hans kønsdele var skåret af. Et sådan drab ses kun yderst sjældent i Danmark og der blev derfor iværksat en meget omfattende efterforskning. I den indledende fase havde man blikket rettet mod narkomiljøet i Faaborg, hvor man fandt en mistænkt. I denne podcast fortæller leder af Politimuseet, Frederik Strand, om politiets efterforskning af mordet og du kan blandt andet møde Hans Jørgen Bonnichsen, der var leder af rejseholdet, inden han blev operativ chef for PET.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.
- Lydbog
- 46,95 kr.
-
46,95 kr. Fra 1979 til 1981 forekom der flere alvorlige voldtægter og røverier i københavnsområdet. Ofrene var kvinder, der var blevet kørt hjem i en taxa. Gerningsmandens fremgangsmåde var altid den samme. Han kørte kvinderne hjem, ventede til de var kommet ind, og tiltvang sig derefter adgang til deres bopæl. Derfra gennemførte han yderst voldsomme voldtægter og røverier. Den 20. maj 1984 blev der begået et dobbeltdrab på Femøren i København. To drenge blev brutalt likvideret af en ukendt mand, mens de overnattede i området. I denne podcast fortæller leder af Politimuseet, Frederik Strand, om den omfattende efterforskning af sagerne, der bragte den makedonske taxachauffør, Naum Conevski, i søgelyset. Du kan også møde psykiater Henrik Day Poulsen, der laver en profil på drabsmanden fra Femøren og forsvarsadvokat Bjørn Elmquist.I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.\r\nGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.\r\nFrederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ - en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.
- Lydbog
- 46,95 kr.