De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Atlas & kort

Vores planet er enormt stor og består af en række lande, endda øer som vi endnu ikke har set. Rejsen gennem jordens forskellige steder og hvad de hedder, er det vi ønsker at tage dig igennem her på siden. Kendskab til planeten er fantastisk og kunne eventuelt give dig nogle fede ideer, som du kan fortælle videre til dine kammerater eller familie! Skab din egen rejse, eller lær mere om planeten og få kendskab til lande, som du sikkert ikke har hørt om endnu. Udover kendskab til verdenen og de mange veje, så er der rigtig meget læsestof til det historiske hjerte. Kortlægningen af atlas gennem tiderne og hvordan verden har set ud før! Find inspirationen til din næste rejse her hos os.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Michelin
  218,95 kr.

  Michelin's newly updated Germany, Benelux, Austria, Switzerland and Czechia Tourist and Motoring Atlas is now bi-lingual (English/French). You can find mapping for these countries in various scales: Germany/Allemagne 1:300,000Benelux(Belgium, the Netherlands, Luxembourg) 1:400,000Austria/Autriche 1:400,000Switzerland/Suisse 1:400,000Czechia/Tchequie 1:600,000The atlas includes driving regulations, sights and scenic routes and 57 city maps. Over 30 travel symbols to show you all the points of interest.

 • af Aleksandra, Daniel Mizielinski & Daniel Mizielins
  248,95 kr.

  Det fineste atlas, man kan tænke sig, hvor hele familien kan nyde de smukke og eventyrlige illustrationer og drømme sig væk til de fremmede lande. Landene vises på tegnede kort, hvor de største og mest ikoniske nationale monumenter er fremhævet side om side med sjove faktaoplysninger om landene: Mest brugte navne osv.

 • - Vandreoplevelser året rundt fra Skagen til Gedser
  af Torben Gang Rasmussen
  148,95 kr.

  VANDRETURE I DANMARK er en praktisk guide til spændende og naturskønne vandreture i hele landet. Bogen er ideel for alle, der holder af at vandre i Danmark.Bogen gennemgår en lang række gode vandreruter af forskellig længde fordelt på alle landsdele og med beskrivelser af de bedste seværdigheder undervejs. Her er både vandreture for hele familien og lidt mere udfordrende ruter for den entusiastiske vandrer. • Mere end 100 vandreruter fordelt på Jylland, Fyn, Sjælland og øer.• Grundige beskrivelser af ruterne med angivelse af seværdigheder undervejs.• Gode og detaljerede kort over alle turene med seværdighederne plottet ind. • Information og kort over primitive lejrpladser på turene.• Vandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad.• Både forslag til afslappende spadsereture samt til de lange flerdagsture som Hærvejen og Camønoen.• Indledning med gode råd om at vandre i Danmark.Bogen er skrevet af naturvejleder Torben Gang Rasmussen, der har stor erfaring med at arrangere vandreture over hele landet for interesserede i alle aldersgrupper.

 • - Göteborg - Svinesund
  af Ardebrant & Engevik m.fl.
  448,95 kr.

  Den här Hamnguiden beskriver 371 natur- och gästhamnar från Tistlarna i söder till Svinesund i norr. Här beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder, och gästhamnarna redovisas detaljerat med service och tilläggningsmöjligheter. Alla hamnar presenteras med en detaljerad Hamnguidekarta, en helikopterbild, en guidande text samt en faktaruta. Denna fjärde upplaga av Hamnguiden 5 är en helt omarbetad uppföljare till den första upplagan som kom ut 2007. Samtliga Hamnguidekartor i boken är producerade av Hydrographica och är baserade på Hydrographicas beprövade sjömätningsteknik med 3D-flygfoto som underlag. Varje Hamnguidekarta har dessutom kontrollerats och verifierats genom kompletterande sjömätningar på plats. Hamnguidekartorna har även en avancerad topografisk redovisning som bygger på den allra senaste tekniken med laserscanning av terrängen. Man får exakta höjdkurvor, i detta fall med 2,5 meters ekvidistans, men man får också möjlighet att med skuggeffekter skapa en 3D-känsla av terrängens former som ett komplement till de traditionella höjdkurvorna. Med denna teknik blir det mycket enkelt att i förväg bedöma egenskaperna hos en hamn och att avgöra var de bästa lälägena finns, eller var öarna är flacka och risken för blåst är större. Helikopterbilderna och markeringarna ger dig en snabb översikt över varje hamn, med dess atmosfär, faciliteter, inseglingsleder, faror och förtöjningsmöjligheter. Texten i Hamnguiden 5 är uppdelad i en generell och en maritim del. Den generella delen beskriver platsens historia, natur och tipsar om olika aktiviteter som finns att tillgå i hamnen. Den maritima delen ger information om var det är lugnt och tryggt att ligga, hur du förtöjer säkrast och vad du bör vara speciellt uppmärksam på. Långsidesförtöjning i naturhamnar har blivit allt mer populärt på senare år, och i denna bok har vi markerat över 1000 sådana platser. Hamnguiderna täcker sommaren 2021 ett område som sträcker sig från Arholma norr om Stockholm till Kirkenes längst åt nordost i Norge. I hamnguideserien finns också guider som täcker Danmark, Tyskland, Polen, Slovenien, Kroatien, Montenegro, Albanien och Grekland. Hamnguiderna är en internationell succé och flera böcker har översatts till tyska och engelska.

 • af Peder Dam
  448,95 kr.

  Dette pragtværk med mere end 200 smukke historiske kort fortæller, hvordan konturerne af Danmark tog form på kort fra 1400-tallet til starten af 1800-tallet. Da var landet efterhånden blevet fuldstændigt opmålt af Videnskabernes Selskab.Bogen giver et overblik over kartografiens historie og præsenterer de centrale opmålingsmetoder, personligheder og kort. Ud over danmarkskort vises kort over danske byer, kolonier, Slesvig-Holsten, Skandinavien samt de nordatlantiske besiddelser.I bogen beskrives også de politiske, kulturelle og teknologiske rammer, som kortene må forstås indenfor. De historiske kort bliver dermed på mere end én måde et billede af Danmark i evig forandring.

 • - From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed
  af James Hoffmann
  283,95 kr.

  This ultimate guide to coffee contains comprehensive details on the beans and brews of more than 35 countries.

 • af Thomas Reinertsen Berg
  138,95 - 398,95 kr.

  Hvad er et kort? Hvordan har vi mennesker tegnet verden op gennem historien? Hvad fortæller kortene om os selv?Verdenskort handler om kortenes utrolige historie. Thomas Reinertsen Berg tager os hele vejen fra stenaldermenneskenes mystiske symboler frem til Google Earth i en fascinerende beretning om videnskab og verdensbilleder, om kunst og teknologi, om magt og ambitioner, om praktiske behov og fjerne drømme om det fremmede. Undervejs møder vi visionære geografer og heroiske opdagelsesrejsende sammen med korthistoriens ukendte helte. Historien om Norge og det øvrige Norden danner en rød tråd gennem bogen, og et fantastisk billedmateriale giver læseren mulighed for at fordybe sig i både den nordiske og den internationale korthistorie. Verdenskort vandt Brageprisen for bedste norske fagbog i 2017. Bogen er rigt illustreret. Thomas Reinertsen Berg (f. 1971) er journalist og forfatter. han har skrevet om kultur og videnskab for adskillige norske aviser.

 • - Havneguiden 6 Danmark og sydvestlige Sverige, 4 utgave
  af Per Hotvedt, Hanne Engevik & Jørn Engevik
  448,95 kr.

  Denne havneguide dækker hele Danmark med undtagelse af Bornholm. Desuden har vi medtaget den svenske vestkyst fra Skanör i syd op til Göteborg i nord. Bornholm og Sveriges syd- og østkyst dækkes af Hamnguiden 7 (svensk tekst).I denne 4. udgave af Havneguiden Danmark og Sydvestlige Sverige har vi ajourført oplysninger om hver enkelt havn og har samtidigt indført blå bådsymboler i billeder og kort. Gæstebroer er i desuden markeret med deres egen røde streg, så de er nemme at finde. Symbolerne viser hvilken fortøjningsmåde, du kan forvente, når du kommer i havn, så du er bedst muligt forberedt. I teksten finder du også informationer om den maksimale tilladte størrelse på fartøjer, som kan anløbe havnen. Vi har omtalt både havne og ankerpladser. Hver havn præsenteres på en helside i bogen. Helikopterbilleder sammen med korttegning og tekst giver dig gode og nyttige informationer. Teksten om hver havn er delt op i en generel og en maritim del. Den generelle del giver oplysninger om det sted, du besøger, en kort historisk baggrund og de aktiviteter du har mulighed for at dyrke. Den maritime del giver oplysninger om, hvor og hvordan du fortøjer, hvad du skal være opmærksom på under indsejling og øvrige specielle forhold omkring havnen. Adressen på hjemmesider og telefonnummeret til havnen findes i faktaboksen og er opdateret i denne udgave. Her finder du også en kortfattet oversigt over, hvilke faciliteter havnen har at byde på. Denne havneguide er inddelt i seks sejlområder. Til hvert område er der udarbejdet et planlægningskort, hvor hver enkelt havn er markeret. Planlægningskortet er et nyttigt hjælpemiddel når morgendagens tur skal diskuteres og planlægges. Desuden findes der en alfabetisk havneoversigt bag i bogen. Havneguiderne dækker sommeren 2020 et område som strækker sig fra Arholma nord for Stockholm til Kirkenes i det nordøstligste Norge. Serien består af tolv bøger, som sammen dækker den svenske øst-, syd- og vestkyst, de danske farvande og hele den norske kyst. I havneguideserien findes også guider som dækker Tyskland, Polen, Slovenien, Kroatien, Montenegro, Albanien og Grækenland. Havneguiderne sælges i bådudstyrsbutikker, hos boghandlere eller på www.harbourguide.com

 • - En dansk ekspedition 1761-67
  af Thorkild Hansen
  44,95 - 298,95 kr.

 • - Bøgernes fantasiverdener
  af Huw Lewis-Jones
  248,95 kr.

  Det er svært at forestille sig en verden uden bøger. Det er lige så svært at forestille sig en verden uden kort. Som læsere følger vi forskellige veje gennem bøgernes fantastiske verdener.Alle kan huske, hvor deres rejse i litteraturen begyndte. Forestil dig din barndoms bøger, og straks dukker kortene over Mumidalen og Hunderedemeterskoven op i erindringen. Denne bog indeholder forfatternes refleksioner om deres forhold til fiktionens kort, både som æstetik og som redskab for deres litterære universer. Rigt illustreret med smukke og spændende kort fra Stevensons Skatteøen og Lewis’ Narnia til Tolkiens Middle-Earth.

 • af Leif Dehnits
  248,95 kr.

  Hvad er historien bag navnet på gadeskiltet? Bogen fortæller om alle gader i det ældre Aarhus samt de gader og kvarterer i Aarhus Kommune, der har fået navn efter historiske personer, begivenheder, planeter, gamle marker – eller noget helt fjerde! En smuk og gennem-illustreret bog på over 400 sider.

 • af Karen Macneil
  368,95 kr.

 • - A Field Guide to the Hidden World of Everyday Design
  af Roman Mars, Kurt Kohlstedt & 99% Invisible
  228,95 kr.

  An alternative guide to the hidden everyday objects in a city, from the hugely successful podcast 99% Invisible

 •  
  198,95 kr.

  Embark on a grand tour of Europe with the 'Europe - Tourist and Motoring Atlas (A4-Spiral)'! Published by Michelin Editions on January 19, 2023, this atlas is a must-have for any avid traveler or motor enthusiast. This comprehensive guide provides detailed maps and touring information, making it easy to plan your next European adventure. The A4 spiral binding allows for easy use and durability, making it the perfect travel companion. Whether you're planning a road trip through the scenic countryside or exploring bustling city streets, this atlas has got you covered. Don't miss out on this essential guide, brought to you by the renowned publisher, Michelin Editions. Navigate Europe like never before!

 • af Lonely Planet
  213,95 kr.

  Looking for an eco-friendly and convenient way to explore Europe? This ultimate guide to train travel reveals how to make the most of the continent's high-speed services, sleeper trains and scenic routes. Packed with maps and insider tips, you'll discover everything from how to piece together your trip to ways to book the best value tickets.

 • - Vänern och Vättern, Göta älv, Dalslands kanal, Göta kanal, 2. utgave
  af Ann och Torbjörn Ardebrant
  448,95 kr.

  Den här Hamnguiden beskriver 255 natur- och gästhamnar i Göta älv, Vänern, Dalslands kanal, Vikingaleden, Göta kanal och Vättern. Här beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder, och gästhamnarna redovisas detaljerat med service och tilläggningsmöjligheter. Alla hamnar presenteras med en detaljerad Hamnguidekarta, en helikopterbild, en guidande text samt en faktaruta.När den 2:a utgåvan av Hamnguiden 8 kom ut 2016 var de nya Hamnguidekartorna någonting nytt som aldrig tidigare förekommit i sjökortssammanhang. Det blev succé och sedan dess har Hamnguiden 7 givits ut och nu kommer även en ny utgåva av Hamnguiden 9 med nya Hamnguidekartor. Samtliga Hamnguidekartor i boken är producerade av Hydrographica och är baserade på Hydrographicas beprövade sjömätningsteknik med 3D-flygfoto som underlag. Varje Hamnguidekarta har dessutom kontrollerats och verifierats genom kompletterande sjömätningar på plats.Hamnguidekartorna har även en avancerad topografisk redovisning som bygger på den allra senaste tekniken med laserscanning av terrängen. Man får exakta höjdkurvor, i detta fall med 2,5 meters ekvidistans, men man får också möjlighet att med skuggeffekter skapa en 3D-känsla av terrängens former som ett komplement till de traditionella höjdkurvorna. Med denna teknik blir det mycket enkelt att i förväg bedöma egenskaperna hos en hamn och att avgöra var de bästa lälägena finns, eller var öarna är flacka och risken för blåst är större. Helikopterbilderna och markeringarna ger dig en snabb översikt över varje hamn, med dess atmosfär, faciliteter, inseglingsleder, faror och förtöjningsmöjligheter. Stenar och grund att tänka på speciellt är markerade på bilderna. Texten i Hamnguiden 9 är uppdelad i en generell och en maritim del. Den generella delen beskriver platsens historia, natur och tipsar om olika aktiviteter som finns att tillgå i hamnen. Den maritima delen ger information om var det är lugnt och tryggt att ligga, hur du förtöjer säkrast och vad du bör vara speciellt uppmärksam på.

 • - Lindesnes - Bergen, 3. utgave
  af Hanne & Jørn Engevik
  448,95 kr.

  Havneguiden 3 beskriver over 300 havner. I noen tilfeller omtales mer enn én havn på samme oppslag. Hver havn blir presentert med et eget Havneguidekart, flyfoto, beskrivende tekst og en faktaboks med nøkkelinformasjon. Teksten er delt i to: Den maritime delen beskriver havnen, innseilingen og eventuelle spesielle forhold. Du får også vite hva slags fortøyning som er aktuell, så du kan være forberedt ved ankomst. Den generelle teksten forteller om stedets og omgivelsenes særtrekk og historie, og om hva dere kan se, gjøre og oppleve når dere kommer dit. Der hvor det passer sånn, har vi også forøkt å peke på ting dere kan lure på, og kanskje finne ut mer om selv. Nysgjerrighet er bra å ha med på tur. På Havnekartene finner du flere detaljer enn på vanlige sjøkart og kartplottere. Her er det i tillegg markert hvor det er best å fortøye, hva slags fortøyning som brukes og hvor bildet er tatt fra. Flybildene med markeringer gir deg rask oversikt over havnens omgivelser, fasiliteter, innseilingsleder, farer og fortøyningsmuligheter. Sommeren 2019 dekker Havneguidene et område som strekker seg fra Arholma nord for Stockholm til Kirkenes lengst nordøst i Norge. I Havneguideserien finnes også guider som dekker Danmark, Tyskland, Polen, Slovenia, Kroatia, Montenegro, Albania og Hellas. Havneguidene er en internasjonal suksess, og flere deler er oversatt til tysk og engelsk.

 • af National Geographic
  1.758,95 kr.

  National Geographic Atlas of the World Eleventh Edition, Author: National Geographic, Publication Year: 2019-10-01, Publisher: National Geographic Society, Language: eng

 • - (A4 Spiral binding)
  af Philip's Maps
  118,95 kr.

  A new edition of this detailed road atlas of Scotland - part of a series of Navigator regional atlases featuring Philip's exceptionally large-scale and detailed Navigator maps in an easy-to-handle format.

 • - 14th Edition
  af Times Atlases
  1.923,95 kr.

  The latest edition of the world's most prestigious and authoritative world atlas, containing up-to-date world maps and thematic information curated by experts in geography and cartography.

 • af Lonely Planet
  193,95 kr.

 • - (A4 Spiral binding)
  af Philip's Maps
  188,95 kr.

  Introducing '2023 Philip's Easy to Read Multiscale Road Atlas Europe', a comprehensive guide penned by the renowned Philip's Maps. This exceptional piece of work, published in 2022, comes from the house of Octopus Publishing Group. The book falls under the genre of reference materials, specifically focusing on geography and cartography. With its easy-to-read multiscale maps, this atlas provides an in-depth view of Europe, making it an invaluable resource for travelers, students, and geography enthusiasts alike. The book's publication year, 2022, assures readers of its up-to-date content, reflecting the latest changes in Europe's road networks and geographical features. Published by the Octopus Publishing Group, a publisher known for its high-quality and informative books, this atlas is a reliable source for your European navigation needs.

 • af Allan Mylius Thomsen
  288,95 kr.

  En gåtur gennem København kan foregå på mange måder. Man kan ile af sted uden øje for sine omgivelser. Eller man kan slentre gennem gaderne, kigge lidt på vinduer og mennesker, dumpe ned på en café, lade øjnene vandre fra bygninger til folk til optrin. Helt tilfældigt, herligt afslappende. Og endelig kan man gå en tur med Allan Mylius Thomsen. Læser man bare en af de mange artikler, der i flere år har været bragt i lørdagsudgaverne af Jyllands-Posten København, og som nu er samlet i denne bog, bliver næste tur rundt i København en anden og større oplevelse.Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

 • - Fifty Islands I Have Not Visited and Never Will
  af Judith Schalansky
  228,95 kr.

  An atlas that takes us across the oceans of the world to fifty remote islands. It features rare animals and lost explorers, marooned slaves and lonely scientists, mutinous sailors and forgotten castaways.

 • af Times Atlases
  1.053,95 kr.

  A fully revised and updated twelfth edition of this major world atlas in the authoritative and prestigious Times Atlas range. This beautifully designed atlas has all the information you need, whether planning a trip, keeping in touch with world news, solving quizzes and crosswords or just exploring the world from your armchair.

 • af National Geographic
  1.040,95 kr.

  Uniting National Geographic's incomparable photography with state-of-the-art cartographic technology, this is the most compelling, authoritative, and up-to-the-moment visual atlas on the market.

 • af Karen Macneil
  471,95 kr.

  Discusses the history of wine, grape varieties, wine-making techniques, vintages, and more.

 • af DK Eyewitness
  173,95 - 218,95 kr.

  With its idyllic market towns, romantic castle ruins and stunning natural landscapes, Great Britain is the perfect destination for a leisurely road trip. It's yours to explore with Road Trips Great Britain, which contains 25 drives across the country, from the sweeping sandy beaches of Cornwall to the dramatic peaks of the Scottish Highlands.Includes insider tips and information, this easy-to-use e-guide reveals Great Britain at its best: spectacular sights, hidden gems and authentic local experiences. We've also worked hard to make sure our information is as up-to-date as possible following the COVID-19 outbreak.You'll discover:- 25 easy-to-follow driving tours, each lasting one to five days, including sleepy Cotswold villages, the majestic unspoiled waters of the Lake District and scenic Brecon Beacons National Park- Ideas for discovering the character of each area en route: great views, delightful detours along peaceful back roads, walks through historic towns and villages, wine tours and boat trips, and activities such as hiking, cycling and kayaking. Plus you'll savour the best local experiences with our pick of the most authentic places to stay, eat and shop- All the British rules of the road, postcodes for use with satnav and detailed directions for easy navigation, information on road conditions and parking tips- Covers Cornwall, Devon, the Jurassic Coast, Salisbury, Bath, Glastonbury, the Cotswolds, the Chilterns, the South Downs, Brighton, Kent, Cambridgeshire, Norfolk, the Brecon Beacons, West Wales, Snowdonia, Offa's Dyke, the Peak District, Yorkshire, the Lake District, Northumbria, Edinburgh, Fife, the Scottish Highlands, the Scottish Lochs, Aberdeen, Inverness, and moreLooking for even more inspiration for your trip to Great Britain? Try our DK Eyewitness Great Britain.