Authenticity of Foods of Animal Origin
indgår i Food Biology Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 334
- Udgivet:
- 18. december 2020
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 2-4 uger.
- 20. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Authenticity of Foods of Animal Origin
The first in a two-volume set on the authenticity of foods, this volume focuses on techniques and methods for assessing food authenticity and traceability and their application to foods of animal origin. Dedicated chapters include meats, poultry, fish and seafood, milk and dairy, and honey. The book addresses current legislation in the United St
Brugerbedømmelser af Authenticity of Foods of Animal Origin
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Authenticity of Foods of Animal Origin findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621