De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik

  • Sprog:
  • Tysk
  • ISBN:
  • 9783642886096
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 472
  • Udgivet:
  • 3. oktober 2013
  • Størrelse:
  • 170x26x244 mm.
  • Vægt:
  • 808 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 6. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Verfahrenstechnische Grundlagen der Lebensmitteltechnik