Upcycling Legume Water: from wastewater to food ingredients
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 174
- Udgivet:
- 17. april 2020
- Udgave:
- 12020
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 459 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Upcycling Legume Water: from wastewater to food ingredients
Recycling Legume Wastewater Into Food Ingredients presents a sustainable solution to this increasing demand for food and water.
Brugerbedømmelser af Upcycling Legume Water: from wastewater to food ingredients
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Upcycling Legume Water: from wastewater to food ingredients findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621