The New Kitchen Science
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 1. februar 2003
- Størrelse:
- 140x22x216 mm.
- Vægt:
- 572 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af The New Kitchen Science
In this revised and updated edition of the book that thousands of cooks have turned to when they have a question, the science authority Howard Hillman provides the latest findings about everything from cooking methods, equipment, and food storage to nutrition and health concerns.
Brugerbedømmelser af The New Kitchen Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen The New Kitchen Science findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Mad og drikke > Kogebøger
- Sprog og lingvistik
- Reference, information og tværfaglige emner > Leksika og opslagsværker > Opslagsværker
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: Specielle retter og menuer
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621