Tasting French Terroir
- The History of an Idea
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 248
- Udgivet:
- 1. maj 2015
- Størrelse:
- 237x159x20 mm.
- Vægt:
- 468 g.
- 2-3 uger.
- 10. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Tasting French Terroir
Explores the origins and significance of the French concept of terroir, demonstrating that the way the French eat their food and drink their wine today derives from a cultural mythology that developed between the Renaissance and the Revolution.
Brugerbedømmelser af Tasting French Terroir
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Tasting French Terroir findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621