Soft Matter Approaches to Structured Foods
- Faraday Discussions No 158
indgår i Faraday Discussions serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 540
- Udgivet:
- 31. oktober 2012
- Størrelse:
- 156x234x34 mm.
- Vægt:
- 978 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Soft Matter Approaches to Structured Foods
This Faraday Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Food will introduce and strengthen the concept of the soft matter approach to food scientists, and bring food scientists together with non-food experts.
Brugerbedømmelser af Soft Matter Approaches to Structured Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Soft Matter Approaches to Structured Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621