De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Preserving Food without Freezing or Canning

- Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation

Bag om Preserving Food without Freezing or Canning

Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781933392592
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 17. juni 2013
  • Udgave:
  • Størrelse:
  • 148x229x15 mm.
  • Vægt:
  • 250 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Preserving Food without Freezing or Canning

Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Brugerbedømmelser af Preserving Food without Freezing or Canning



Find lignende bøger
Bogen Preserving Food without Freezing or Canning findes i følgende kategorier: