Non-Thermal Food Processing Technologies
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 394
- Udgivet:
- 3. oktober 2024
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 920 g.
- 2-4 uger.
- 17. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Non-Thermal Food Processing Technologies
Provides an overview of non-thermal food processing technologies that can preserve food color and appearance. It covers the application of emerging technologies on the color profile of different food products. Discusses the impact of emerging technologies on the color and appearance of foods and beverages.
Brugerbedømmelser af Non-Thermal Food Processing Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Non-Thermal Food Processing Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621