Neuroenology
- How the Brain Creates the Taste of Wine
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 22. november 2016
- Størrelse:
- 237x157x21 mm.
- Vægt:
- 490 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Neuroenology
A pioneer of neurogastronomy writes an engaging treatment of the brain's role in creating the taste of wine.
Brugerbedømmelser af Neuroenology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Neuroenology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621