Nahrung nach Norm
- Regulierung von Nahrungsmittelqualitat in der Industrialisierung 1871--1914
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 399
- Udgivet:
- 18. august 2010
- Størrelse:
- 160x237x0 mm.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Nahrung nach Norm
In 19th century Germany, industrialization drew public attention to food quality. This book examines the different strategies pursued in order to solve the problem of food adulteration. It not only focuses on the state's legislation, but also analyses numerous amending regulations at a non-government level.
Brugerbedømmelser af Nahrung nach Norm
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Nahrung nach Norm findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621