De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nahrung nach Norm

- Regulierung von Nahrungsmittelqualitat in der Industrialisierung 1871--1914

Bag om Nahrung nach Norm

In 19th century Germany, industrialization drew public attention to food quality. This book examines the different strategies pursued in order to solve the problem of food adulteration. It not only focuses on the state's legislation, but also analyses numerous amending regulations at a non-government level.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783525370179
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 399
  • Udgivet:
  • 18. august 2010
  • Størrelse:
  • 160x237x0 mm.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Nahrung nach Norm

In 19th century Germany, industrialization drew public attention to food quality. This book examines the different strategies pursued in order to solve the problem of food adulteration. It not only focuses on the state's legislation, but also analyses numerous amending regulations at a non-government level.

Brugerbedømmelser af Nahrung nach Norm



Find lignende bøger
Bogen Nahrung nach Norm findes i følgende kategorier: