Lactic Acid in the Food Industry
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 44
- Udgivet:
- 6. juni 2017
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 155x235x3 mm.
- Vægt:
- 949 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Lactic Acid in the Food Industry
This Brief explores the importance of lactic acid and fermentation in the modern food industry. Although it is usually associated with milk and dairy products, lactic acid can also be found in many other fermented food products, including confectionery products, jams, frozen desserts, and pickled vegetables.
Brugerbedømmelser af Lactic Acid in the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Lactic Acid in the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621