Introduction to Agronomy
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 270
- Udgivet:
- 7. juni 2017
- Størrelse:
- 276x203x16 mm.
- Vægt:
- 857 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Introduction to Agronomy
Agronomy is that branch of agriculture, which deals with the study of plants in order to get food, fiber, fuel, etc. The major topics included in agronomy are plant breeding, crop rotation, soil classification, weed control, irrigation, plant physiology, soil fertility, pest control, etc. This book provides detailed information about the subject of agronomy. It aims to understand the various topics that fall under this discipline, and also examines the techniques and how these have practical applications. Coherent flow of topics and student friendly language make this text an invaluable source of knowledge.
Brugerbedømmelser af Introduction to Agronomy
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Introduction to Agronomy findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621