Hotel Meat Cooking: Comprising Hotel and Restaurant Fish and Oyster Cooking, How to Cut Meats, and Soups, Entrees, and Bills of Fare
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 214
- Udgivet:
- 27. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x11x234 mm.
- Vægt:
- 304 g.
- 2-3 uger.
- 10. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Hotel Meat Cooking: Comprising Hotel and Restaurant Fish and Oyster Cooking, How to Cut Meats, and Soups, Entrees, and Bills of Fare
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hotel Meat Cooking: Comprising Hotel and Restaurant Fish and Oyster Cooking, How to Cut Meats, and Soups, Entrees, and Bills of Fare findes i følgende kategorier: