Haute Cuisine
- How the French Invented the Culinary Profession
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 4. december 2000
- Størrelse:
- 153x230x12 mm.
- Vægt:
- 294 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Haute Cuisine
Haute Cuisine shows us how our tastes, desires, and history come together at a common table of appreciation for the French empire of food. Bon appetit!
Brugerbedømmelser af Haute Cuisine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Haute Cuisine findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621