Handbook of Cheese Chemistry
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 310
- Udgivet:
- 28. juli 2023
- Størrelse:
- 157x23x236 mm.
- Vægt:
- 658 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Handbook of Cheese Chemistry
Edited and authored by world experts, this book covers the newest areas of research into cheese manufacture and engineering, as well as the latest developments concerning properties and structure.
Brugerbedømmelser af Handbook of Cheese Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Handbook of Cheese Chemistry findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Hobby og fritid > Sport
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Levnedsmiddelkemi
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Analytisk kemi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621