De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Handbook of Cheese Chemistry

Bag om Handbook of Cheese Chemistry

Edited and authored by world experts, this book covers the newest areas of research into cheese manufacture and engineering, as well as the latest developments concerning properties and structure.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781839163098
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 310
  • Udgivet:
  • 28. juli 2023
  • Størrelse:
  • 157x23x236 mm.
  • Vægt:
  • 658 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 6. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Handbook of Cheese Chemistry

Edited and authored by world experts, this book covers the newest areas of research into cheese manufacture and engineering, as well as the latest developments concerning properties and structure.

Brugerbedømmelser af Handbook of Cheese Chemistry