Future of Food Tourism
- Foodies, Experiences, Exclusivity, Visions and Political Capital
indgår i Aspects of Tourism serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 304
- Udgivet:
- 6. juli 2015
- Størrelse:
- 237x158x20 mm.
- Vægt:
- 526 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Future of Food Tourism
This book presents a systematic and pattern-based explanation of food tourism, focusing on how and why change could occur and what the implications could be. In the future will food tourism involve food grown in the laboratory or a more authentic experience? The book explores these and many other futures and scenarios.
Brugerbedømmelser af Future of Food Tourism
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Future of Food Tourism findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621