De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Salvador Books

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Røverhistorier og scener fra byens beværtninger
    af Anders Højberg Kamp & Johannes Jacobsen
    498,95 kr.

    STAMSTEDER er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde forfatter, Anders Højberg Kamp. Udgivet i 2021 af Salvador Books, tager denne bog læserne med på en uforglemmelig rejse. Genren af bogen er ikke specifikt angivet, men Kamp's skrivestil vil helt sikkert fange læsernes interesse. STAMSTEDER er mere end bare en bog; det er en oplevelse, der venter på at blive udforsket. Udgivet af Salvador Books, er det en bog, der fortjener at være på enhver læsehylde. Så hvis du er på udkig efter en ny bog at dykke ned i, så er STAMSTEDER det perfekte valg.

  • af Andreas Beck, Oliver Bodh Larsen, Cathrine Ertmann, mfl.
    493,95 kr.

    En hyldest til Kongerigets brune værtshuse"Bodegabibel" med røverhistorier og fotos fra 120 af de vildeste værtshuse i hele Kongeriget – fra Tønder til Thorshavn – samlet i en stor, dekorativ coffee table book.Værtshuse i Danmark, Færøerne og Grønland bliver i KONGERIGETS STAMSTEDER portrætteret af en række fotografer og skribenter, der har en tilknytning til de forskellige områder bogen skåler sig igennem. Det er på den måde lokalhistorie fortalt af lokale.Bogens indhold er skabt af Cathrine Ertmann, Astrid Dalum, Karina Lodberg, Thomas Lund Hansen, Tobias Nicolai, Iben Gad, Signe Bøtzau Paulsen, Adam Bouttai, Line Svindt, chris1million, Tanja Brinks Toubro, Andreas Beck, Oliver Bodh Larsen, Valdemar Ren, Lasse Bak Mejlvang, Rólant Waag Dam, Tróndur Dalsgarð, Julia Aka Wille og Nina Sikkersoq.KONGERIGETS STAMSTEDER er efterfølgeren til STAMSTEDER (der skildrer samtlige værtshuse i København og på Frederiksberg), der også er udgivet af Salvador Books.

  • af Sletten, Formel B, Uformel & mfl.
    788,95 kr.

    En kleppert af en coffee-table bog om de succesfulde restauranter, Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen har brugt de sidste to årtier på at skabe: formel B, Sletten, Uformel og Palægade. Forordet er skrevet af Adam Price og der er desuden bidrag fra Helle Brønnum Carlsen, samt en række andre madpersonligheder. SIGNATUR er en bog om kærligheden til den enkle og ærlige madlavning og om de retter, der har defineret restauranterne og været med til at placere dem solidt på det kulinariske landkort. Men det er ikke lutter caviar at drive restauranter, og det er derfor også en bog om de personlige og økonomiske udfordringer, der har været på menuen igennem årene: Et vintyveri, der var en Olsen Banden film værdig, en restaurant, der blev ædt op af flammer og en finanskrise, der fyldte de tomme sæder med usikkerhed.

  • af Kasper Bjerre
    613,95 kr.

    Kunstig Kunst er Danmarks første rendyrkede AI-kunstbog, en samling af over 300 kunstværker skabt udelukkende med kunstig intelligens. Bogen udforsker spændingsfeltet mellem teknologi og kreativitet og udfordrer vores forståelse af, hvad kunst er, og hvad det kan blive i fremtiden.Med værker, der spænder fra surrealistiske oliemalerier til hyperrealistiske fotografier, demonstrerer Kunstig Kunst de utrolige muligheder, der opstår, når menneskelig idé og teknologisk kraft smelter sammen. Flere af værkerne rummer en kritisk refleksion over den teknologiske udvikling – en udvikling, der samtidig har muliggjort netop disse værker.Bogen er ikke blot en samling billeder; den er et manifest for de nye kreative potentialer i en tid, hvor teknologi bliver en stadig stærkere kunstnerisk kraft. Kunstig Kunst vækker både bekymring og begejstring og inviterer til refleksion over fremtidens kunst og teknologiens voksende indflydelse på alle aspekter af vores liv.

  • af Salvador Books
    448,95 kr.

    Det ultimative værk om dansk sild på engelsk.Kogeboge med over 100 sildeopskrifter i en stor, smuk coffeetable book.Indeholder bl.a.: Forord af Claus Meyer. Indslag fra enrække sildeelskere heriblandt: Bo Lidegaard, Nikolaj Kirk, Helle BrønnumCarlsen, mfl.Indeholder desuden indslag, om hvordan man selv fanger,salter, fileterer og laver sild fra bunden, sildens danmarkshistorie og megetandet.