De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food: The Chemistry of Its Components

Food: The Chemistry of Its Componentsaf Tom Coultate
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849737401
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 522
  • Udgivet:
  • 2. januar 1
  • Udgave:
  • 00005
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Brugerbedømmelser af Food: The Chemistry of Its Components



Find lignende bøger
Bogen Food: The Chemistry of Its Components findes i følgende kategorier: