Food and Beverage Mycology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 680
- Udgivet:
- 31. August 1987
- Udgave:
- 87002
- Størrelse:
- 157x41x235 mm.
- Vægt:
- 1122 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Food and Beverage Mycology
This is a work on the role of fungi in processed and unprocessed foods. In addition to offering practical and applied information on fungi associated with food and beverages this second edition now covers poisonous mushrooms. Topics include water activity, specific commodities, fungi and metabolities as human dietary components, health hazards and mycotoxin producers, and mycotoxin and fungal contaminant detection.
Brugerbedømmelser af Food and Beverage Mycology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Food and Beverage Mycology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621