Emulsion-based Encapsulation of Antioxidants
- Design and Performance
indgår i Food Bioactive Ingredients serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 473
- Udgivet:
- 23. Februar 2021
- Udgave:
- 12020
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 893 g.
- 2-3 uger.
- 16. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Emulsion-based Encapsulation of Antioxidants
Special emphasis is placed on the antioxidant activity of the carriers being the key advantage of these emulsion-based systems.The main aim of the book is to inspire and to guide fellow scientists and students in this field.
Brugerbedømmelser af Emulsion-based Encapsulation of Antioxidants
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Emulsion-based Encapsulation of Antioxidants findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621