Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 384
- Udgivet:
- 27. december 2011
- Størrelse:
- 223x281x25 mm.
- Vægt:
- 1076 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food
* Provides a single source for readers interested in the development of analytical methods to measure antibiotic residues in food. * Topics include general issues related to analytical quality control and quality assurance, measurement uncertainty, screening and confirmatory methods.
Brugerbedømmelser af Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621