Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 456
- Udgivet:
- 11. marts 2014
- Størrelse:
- 216x276x28 mm.
- Vægt:
- 1606 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
More and more people are deciding to raise small animals for meat. This book begins with information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering each type of smaller animal - chicken, rabbits, sheep, and pigs.
Brugerbedømmelser af Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621