Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cardiovascular Health and Disease
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 380
- Udgivet:
- 31. juli 2023
- Størrelse:
- 178x22x254 mm.
- Vægt:
- 903 g.
- 2-3 uger.
- 10. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cardiovascular Health and Disease
This book investigates alternative healthcare paradigms that use traditional dietary foods, plant-derived materials, and extracts to treat cardiovascular diseases.
Brugerbedømmelser af Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cardiovascular Health and Disease
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ancient and Traditional Foods, Plants, Herbs and Spices used in Cardiovascular Health and Disease findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Krop og sind > Sundhed
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier > Landbrugserhverv og primære erhverv
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Botanik
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug
- Sundhed, relationer og personlig udvikling > Sind, krop, sjæl > Alternativ behandling, healing og sundhed
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621