De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Bag om Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Most bioactive compounds have antioxidant activity, particularly tocochromanols, phenolics (flavonoids and phenolic acids), methylxantines and capsaicinoids.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030618780
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 380
  • Udgivet:
  • 3. Februar 2021
  • Udgave:
  • 12021
  • Størrelse:
  • 155x235x0 mm.
  • Vægt:
  • 746 g.
  • 2-3 uger.
  • 16. Oktober 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Most bioactive compounds have antioxidant activity, particularly tocochromanols, phenolics (flavonoids and phenolic acids), methylxantines and capsaicinoids.

Brugerbedømmelser af Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food



Find lignende bøger
Bogen Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food findes i følgende kategorier: