Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food
indgår i Food Bioactive Ingredients serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 380
- Udgivet:
- 3. Februar 2021
- Udgave:
- 12021
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 746 g.
- 2-3 uger.
- 16. Oktober 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food
Most bioactive compounds have antioxidant activity, particularly tocochromanols, phenolics (flavonoids and phenolic acids), methylxantines and capsaicinoids.
Brugerbedømmelser af Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621