A Practical Treatise On the Manufacture of Vinegar and Acetates, Cider, and Fruit-Wines; Preservation of Fruits and Vegetables by Canning and Evaporat
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 536
- Udgivet:
- 27. Oktober 2022
- Størrelse:
- 156x30x234 mm.
- Vægt:
- 921 g.
- 2-3 uger.
- 16. Oktober 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af A Practical Treatise On the Manufacture of Vinegar and Acetates, Cider, and Fruit-Wines; Preservation of Fruits and Vegetables by Canning and Evaporat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen A Practical Treatise On the Manufacture of Vinegar and Acetates, Cider, and Fruit-Wines; Preservation of Fruits and Vegetables by Canning and Evaporat findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Spiritus og drikke
- Sprog og lingvistik
- Historie og arkæologi > Historie
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Mad og drikke: drikke > Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer